9/25/2016

Ajatuksia sunnuntaille

IMG_00945



Viikonloppu on ollut mahtava. Eilisen hektisen lauantaivuoron jälkeen vapaa sunnuntai tuntuu enemmän kuin hyvältä. Olimme sopineet pitävämme sunnuntai brunssin tyttökavereideni kanssa. Keräännyimme pitkästä aikaa saman pöydän ääreen syömään aamupalaa ja juttelemaan niitä näitä. Tuntui hyvältä höpötellä näiden naisten kanssa pitkästä aikaa ilman jätkien sekoilua taustalla. Just us girls.

Aamulla kun kävimme kaupassa ostamassa brunssi eväämme muistin samalla että Lokakuun Ellen peilikuva osiossa on pieni juttu ihailemastani vloggaajasta ja kaimastani, Mariieveronicasta (Maria Veronica Verho). Hänestä oli tehty lyhyt ja ytimekäs sivun juttu, jossa Veronica itse kertoo hieman itsetunnosta ja sen parantumisesta hänen kohdallaan. Tämä videobloggaamisen ansiosta. Juttuun oli myös liitetty yksi erittäin yksinkertainen ja onnistunut kuva tästä nuoresta upeasta naisesta. Olen itse tavannut Mariieveronican kerran muutama vuosi takaperin. Oli hauska tavata tämä jo julkisuuden henkilöksi luokiteltava henkilö livenä ja vaihtaa hänen kanssaan pari sanaa.

Ihailen Mariieveronicaa suunnattomasti. Suurimman vaikutuksen minuun tekee hänen aitoutensa ja häpeilemättömyytensä. Hän ei pelkää sanoa, tuntea tai olla sellainen kun hän on. Tässä kyseisessä Ellen artikkelissa hän mm. sanoo että

"Itsevarmuus on kaunista, 
samoin naisen vartalo, oli se 
minkä muotoinen tahansa. 
Mene siis peilin eteen, 
katso itseäsi silmiin 
ja sano ääneen kauniita asioita peilikuvallesi."

(Elle Lokakuu 2016). 

Juuri tällaista ajattelumallia minä rakastan ja minusta on upeaa, että hän sanoo nämä asiat ääneen meille kaikille. Toivon, että jokainen, joka seuraa Mariieveronicaa somessa kuulee ja sisäistää nämä asiat. Itsenä rakastaminen on asia josta olen itsekkin puhunut paljon. Kun tulee tutuksi itsensä kanssa ja oppii rakastamaan itseään, on paljon helpompi mennä eteenpäin elämässä itsevarmana ja vahvana. Siitä aion ottaa mallia häneltä, koska hän on mielestäni one to look up to itsevarmuuden ja kauneuden suhteen. Enkä puhu pinnallisesta kauneudesta, vaan elämän tuomasta eloisasta persoonnallisesta kauneudesta joka huokuu sisältä päin meistä kaikista. Mariieveronica on minun ehdoton girl crush ja olisi mahtavaa jos vielä jonain päivänä saisin tavata hänet uudestaan. Someseuraamista aion jatkaa sinnikkäästi ja toivon suurta menestystä hänelle.

Ensi viikko vaikuttaa erittäin lupaavalta ja aion jatkaa näillä hyvillä energioilla, jotka olen nyt saannut pyörimään. Tuntuu hyvältä voida hyvin ja olla energinen. Kiitos rakkailleni, jotka ovat luoneet hyvää energiaa minuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti