9/02/2016

Autumn vibes

Syyskuu alkoi eilen. Tuntuu hassulta. Sinne se kesä meni noin vain ja taas alkaa villasukkien, kynttilöiden ja kerrospukeutumisen aika eli syksy. Olen yleensä aina sanonut että kevät ja kesä ovat minun lempivuodenaikoja, mutta jostain syystä tänä vuonna tuntuu siltä, että odotan syksyä enemmän kuin koskaan ennen ja kesän loppuminen ei oikeastaan edes harmita. Olen täysin valmis viileämpiin ilmoihin ja syystrendeihin. Kesä ei vain tänä vuonna ollut se paras omalla kohdalla, joten senkin vuoksi olen iloinen että se on nyt "ohi" ja pääsemme siirtymään syksyyn. Siinäkin on omat viehettävyytensä.

Voisin hieman muistella mitä sitä tuli kesällä tehtyä. Kesä niin sanotusti alkoi, kun valmistuin koulusta ja minusta tuli YO merkonomi. Oli valmistumisjuhlintaa koko viikonlopun ajan. Sen jälkeen alkoi ihan tavallinen arki taas, eli töitä viikoista toiseen. Kesäkuu meni erittäin nopeasti. Heinäkuussa pääsin sitten ihan lomalle. Minulla oli kokonaiset kolme viikkoa kesälomaa. Olin tästä erittäin innoissani ja olin suunnitellut tekemistä ensimäiselle viikolle. Kävin tallinnassa spa lomalla jonka jälkeen lähdin seuraavana päivänä Kööpenhaminaan ystäväni kanssa katsomaan Rihannan kiertuetta. Se oli ehdottomasti kesän kohokohta. Rakastuin Kööpenhaminaan ja aion ehdottomasti mennä sinne uudestaan!

Tämän reissun jälkeen alkoi sitten pieni alamäki. Sain pienen flunssan palattuani Tanskasta ja seuraavat kaksi viikkoa mitä lomaa oli jäljellä olivat erittäin tasapaksuja ja jopa tylsiä. Kesä ei tuntunut kesältä, koska ilmat eivät tietenkään suosineet (yllätys). Ei ollut tarpeeksi lämmin mennä rannalle ottamaan aurinkoa. Myös hieman tylsää oli että ystäväni olivat kaikki töissä viikolla joten tekemistä piti keksiä yksin. Nautin kyllä yksin olemisesta mutta pidemmän päälle kyllästyn nopeasti. Olisin voinut vain palata töihin ensimmäisen lomaviikon jälkeen. Loppuloma oli vain töihin paluun odottelua. Kävin toki myös mökilläni Mäntyharjulla ja tapasin kavereita viikonloppuna. Ulkona tuli syötyä, shoppailtua ja Hernesaarenranta tuli nähtyä ainakin kolme kertaa. Nautin kyllä lomastani koska se lepo tuli tarpeeseen. Aion ensi vuonna vain ajoittaa lomani hieman eritavalla.

Missä sitten nyt mennään? Syksy alkaa, töitä riittää vaikka muille jakaa. Syysflunssat aiheuttavat hieman vaikeuksia kaikilla työpaikoilla kun tuntuu, että kaikki ovat sairaslomilla. Itsekin jouduin viime viikonlopun kärsimään huonovointisuudesta. Se on melko normaalia tähän aikaan vuodesta. Täytyy muistaa pitää itsestä ja omasta jaksamisesta huolta. Itse menen helposti aivan tappiin asti työmäärän kanssa ja uhraan omaa aikaani töihin, koska pakkohan siellä on jonkun olla. Yritän jaksaa erittäin pitkälle mutta nyt kyllä huomaa että väsymys alkaa painaa rankasti. Huomenna saan pitää vapaapäiväni, enkä todellakaan aio miettiä mitään työhön liittyvää.

Erittäin paljon tsemppiä kaikille syksyyn! Syksy on ihanaa ja kaunista aikaa. Nautitaan siitä siis ennen kiristäviä talvipakkasia.
collage

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti