3/06/2017

Beauty haul

DSC_0974


DSC_1416

DSC_0001


Kauneuden hoito, meikit, ihonhoito...Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kaikesta kauneuteen liityvästä. Erilaiset ihonhoito vinkit ja uudet meikkausideat herättävät aina mielenkiinnon mediassa. Seuraan todella paljon eri lähteiden kautta kauneudenalan ammattilaisia, saadakseni itselleni uusia ideoita oman lookini kehittämiseen. Erilaisia suosikkeja on löytynyt ja muutamia tuon tässä esille

DSC_0134DSC_1177


Viime vuonna löysin uudeksi suosikikseni Macin mattahuulipunat. Kun löydän jonkin hyväksi todetun tuotteen, saatan hamstrata sitä monissa eri sävyissä. Tämä pätee huulipuniin erittäin hyvin. Macin lisäksi Nyxin Lingerine huulipunat ovat ehdoton suosikkini. Rakastan kestäviä meikkituotteita, joissa on kunnolla pigmenttiä. Näissä sitä todella on. Suosikkini Macilta ovat mattapunat sävyissä Taupe, Honey Love ja Tropic Tonic sekä satin-huulipuna sävyssä Myth. Nyxiltä Lingerine punat sävyissä Bedtime Flirt sekä Baby Doll ovat ehdottomat suosikkini. Sävyt pysyvät huulilla koko päivän, eivät tahraa tai haalistu syödessä tai juodessa.

Muita viimeaikaisia suosikkeja on ehdottomasta tämä uudistunut Lumene, ja sen mukana tulleet uudet tuotteet. Olen kaikenlaisten highlighter palettien ja tuotteiden suurkuluttaja, joten kun löysin tämän uuden Invisible Illumination -valopisarat tuotteen, innostuin heti! Tuotetta on saatavilla valkoisena ja vaaleanpunaisena. Itse valitsin tämän roosan värisen. Sillä saa upean hehkun kasvoille ja ilme näyttää heti freshimmältä. Valopisarat levitetään poski- ja kulmaluille kosteusvoiteen jälkeen. Kesällä tämä varmasti toimii vielä paremmin kun meikkivoiteen käyttö vähenee.
Ihostaan kannattaa aina huolehtia. Eri vuodenaikoina toimenpiteet saattavat olla erilaiset. Talven pakkasilla paksummat ja kosteuttavammat kasvorasvat ovat ykkösjuttu. Keväällä ja kesällä meikkivoiteen voi melkeinpä unohtaa täysin ja keskittyä vain ihon kosteutukseen ja suojakertoimiin. Kesällä must have peilikaapissani on Lumenen sävyttävä BB-voide, jolla saan ihon sävyn hieman tasaisemmaksi. Ripset kuosiin ja uusi suosikkini; kulmien kestovärjäys, niin naama on valmis. Kulmani ovat luonnostaan todella tummat, kuten koko muukin hapitukseni, mutta tykkään silti "piirtää" kulmani vielä selkeämmiksi. Kestovärjäyksellä kulmat saa todella kauniiksi ja silloin ei tarvitse minkäänlaista ylimääräystä fiksausta.

Omasta luonnollisesta lookistani pidän kovasti. Kuitenkin olen aivan älyttömän hurahtanut meikkaukseen ja meikkeihin. Rakastan etsiä uusia meikkausideoita ja lookkeja. Saan siitä todella paljon iloa ja energiaa. Toivon että pystyisin tulevaisuudessa jollain tapaa yhdistämään tämän mielenkiinnon kohteeni työhöni. Pyrin aina jakamaan ystävillenikin vinkkejä kauneudenhoidon suhteen.

Nauttikaa tästä viikosta! Kevät tekee tuloaan ja uusia keväisiä kauneudenhoiton vinkkejä satelee joka puolelta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti