3/07/2017

My Tuesday


Heräsin jo maanantai aamuna pienehköön kurkku kipuun. Samaan aikaan whatsapin ryhmächat kertoi, että suuri osa luokkalaisistakin on kipeänä sängyn pohjalla. Selkeä flunssa-aalto siis iskemässä. Tänään tiistaina heräsin tukalaan oloon. Kurkkuun sattuu, nenä on tukossa ja koko kroppaan särkee. Flunssa sai minutkin. En nauti tästä. Sitruuna-inkivääri teet tulille ja villasukat jalkaan. Koulupäivä oli helppo skipata kun koko projektiryhmän kanssa sovittiin, että jäädään kotiin lepäämään. Ainoastaan englannintunti olisi ollut melko tärkeä tulevien suullisten esitelmien vuoksi, mutta minun piti mennä työpaikan palaveriin. Kahvittelu kolleegoiden kanssa houkutteli vain paljon enemmän.

Ainut asia mikä haittasi keskittymistä palaverissa, oli koko pöydän täyttävät herkut! Olen lupautunut olemaan herkkulakossa Maaliskuun loppuun asti ja lakkoon kuuluu kieltäytyminen suklaasta, karkeista, jäätelöstä, erikoiskahveista, limuista, pizzasta ym. Tottakai tiesin, että näissä palavereissa on aina tarjolla kaikkea hyvää, joten kyllä teki vaikeaa vain tuijotella tällä kertaa oreo-suklaalevyä ja karkkukulhoa.. Noin kolme viikkoa pitäisi vielä jaksaa.

Palaverit on nyt ohi ja kotiin on selvitty pienen päänsäryn kanssa. Ulkona tuntuu että lähtee lentoon. Jonkinlainen kevät myrsky valloillaan ilmeisesti. Täydellinen ilta vain hautautua Finrexini kupposen kanssa viltin alle ja katsella netflixiä. Tämä tiistai oli tässä. Toivottavasti flunssasta pääsisi mahdollisimman nopeasti eroon, sillä torstaina pitäisi jaksaa approilla Helsingin keskustassa opiskelijaporukalla. Toistaiseksi heikolta näyttää, mutta yritän parhaani.

Tsemppiä kaikille flunssan kanssa taisteleville!


DSC_0152


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti