3/15/2017

Kuvauksia ja kahvittelua

Sunnuntai oli täydellinen päivä mennä valokuvaamaan. Olemme ystäväni kanssa molemmat todella kiinnostuneita valokuvaamisesta sekä bloggaamisesta. Päätimme nyt että alamme tehdä tavan tästä sunnuntai kuvaamisesta. Viime sunnuntaina olimme Kaivopuiston rannassa. Ajattelimme, että menemme ottamaan hienoja kuvia merelliseen ympäristöön, mutta emme olleet lainkaan varautuneita petolliseen merituuleen. Kuvat piti ottaa todella nopealla tahdilla ja juosta samantien sisätiloihin lämmittelemään. Olosuhteista huolimatta muutama onnistunutkin kuva saatiin. Teen niistä vielä erillisin postauksen.

IMG_3369IMG_3232
DSC_0177


Kävin ensimmäistä kertaa myös kyseisen ystäväni luona hänen muutettua pois kotoa omaan kotiin. Kämppä oli todella jees enkä voisi olla onnellisempi hänen puolestaan! Rakastuin asunnon valoisuuteen ja isoihin ikkunoihin, joista avautuu maisema rakennuksen ylimmästä kerroksesta. Love it! Nautimme kupit kahvia ja vaihdoimme kuulumiset. Tuntui hyvältä viettää aikaa hyvän ystävän kanssa kahdestaan pitkästä aikaa. Olemme molemmat opiskelijoita ja tuntuu, että aikaa ei riitä enää kunnolla mihinkään ylimääräiseen. Ja vieläpä tärkeitä juttuja; ystävyyssuhteista huolehtimista. Arvostan ystäviäni enemmän kuin mitään. He ovat suurin tukeni elämässä, niin ilossa kuin surussa ja haluan pitää heidät elämässäni mukana.

DSC_0199DSC_0206

Nyt kun kirjoitan tätä postausta onkin jo keskiviikko. Minulla oli tarkoitus kirjoittaa päivästäni jo sunnuntai iltana, mutta aika ei ihan riittänytkään. Tällä viikolla on selkeästi tahti kiristynyt kouluhommien suhteen, nimittäin tehtäviä on tullut kuin saavista kaatamalla suoraan niskaan. Olen lähdössä Tahkolle huomenna ja sitä ennen olisi vielä tehtävää. En kerkeä edes tehdä kaikkea vaan joudun ottamaan koneen mukaan reissuun. Muut saavat nauttia rinteissä ja itse joudun väsäämään johtamisen ja esimiestyön kurssitehtävää minttukaakaon voimin. Yritän parhaani, että pystyisin rentoutumaan tänä viikonloppuna ja unohtamaan kouluhommat edes hetkeksi. Pieni irtiotto arjesta after skin lomassa tekee opiskelijalle hyvää.

Nauttikaa tulevasta keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti